Prawdy jak chleba - Niezabitowska, Małgorzata (Prószyński, 2007)
Procesowy thriller, powieść kryminalna, poradnik jak radzić sobie w sytuacjach ekstremalnych, historia przygodowa stanu wojennego, opowieść o miłości i przyjaźni - książka Małgorzaty Niezabitowskiej ł...
Keywords: References - Boel et al. (2021), Archives and Human Rights